Anlita flyttstädning i Malmö

Anlita flyttstädning i Malmö Image

Anlita flyttstädning i Malmö

Är det dags att flytta? Skapa nya minnen och historier i livet. Om du gillar historia har du säkert många böcker och intressanta föremål som ska med i flytten. Boka flyttstädning, så får du fokusera på att skapa ett nytt hem, istället för att gnugga bort pastan under spisen.

Flyttstädning i Malmö

Att flytta tar tid. När flyttlasset väl gått är det dags att städa ur ditt gamla hem. För de flesta av oss känns det som ett riktigt antiklimax: Möblerna och bohaget är äntligen på väg till ditt nya hem, men du ska ta fram dammsugaren och skura varje kvadratcentimeter av bostaden. Ett hem som du redan flyttat från. Då är det skönt att istället anlita flyttstädning. Så att ett professionellt företag som Qleano tar hand om att skrubba kalk i badrummet, medan du ställer in dina historieböcker i bokhyllan. Fixar iordning ditt nya hem. Gå in på Qleano för flyttstädning Malmö och låt städningen i den gamla bostaden vara historia.

Flytta med böcker och antika föremål

De flesta som är historieintresserade läser mycket och samlar även på intressanta saker. Det innebär två saker: det kan bli tungt och vissa föremål är ömtåliga. Innan flytten är det klokt att börja gå igenom både bokhyllan, eller bokhyllorna, lådor på vinden och dina historiska föremål i god tid. Vad ska du behålla? vad ska du ge bort eller sälja? Och vad är trasigt och behöver lagas? Gör en riktig inventering om du har möjlighet. Det är mycket roligare att inreda ditt nya hem sedan du gått igenom dina prylar. Så slipper du ta med kartonger med böcker och saker som bara legat i förrådet de sista fem åren, och som du inte vill ha kvar.

Inred med historia

Är du historieintresserad är det lätt att samla på sig roliga föremål, som tavlor och samurajsvärd från Japan. Hantverksföremål från svenska bönder som levde på 1800-talet, bonader, vackra kaminskydd och naturligtvis böcker. Börja med bokhyllan. Om möjligt skapar du ett bibliotek eller en läshörna. Det är både mysigt, bekvämt och ger mycket känsla. Det underlättar också för att hålla ordning.

Du bör tänka igenom hur mycket som ska finnas på de olika väggarna. Med fördel försöker du samla föremål som hör ihop. Så att det finns en röd tråd och att det inte blir för plottrigt. Det är svårt att koncentrera sig om du har för många saker eller färger på ett ställe. Inte så att allt från 1800-talet måste vara på ett ställe, däremot att färger och former fungerar väl ihop. Det är fint att skapa en tavelvägg med släktporträtt. Köp antika ramar och sätt upp bilder på byn och gården som släkten härstammar från och bröllopsbilder på dina förfäder.

Historiker

FÖRFATTARE | molly Comments | Kommentarer inaktiverade för Anlita flyttstädning i Malmö DATUM | december 14, 2022

Kategorier och taggar

lovebond-lite