Specialiserade rörmokare i Stockholm

Specialiserade rörmokare i Stockholm Image

Specialiserade rörmokare i Stockholm

Äldre hus och byggnader som förklarats ”minnesbyggnader” ska enligt lag vårdas på ett anpassat sätt. I Stockholm finns många historiska byggnader och här krävs det att renovering eller reparation sker enligt regelverket.

Äger du en antik fastighet eller har du förvaltningsansvar för en byggnad i Stockholm? Se då till att anlita specialiserade hantverkare som vet hur den här typen av byggnader bör tas om hand.

Anlita rätt rörmokare i Stockholm

I Stockholm hittar du erfarna rörmokare som utför jobb i äldre fastigheter. Sök på ”rörmokare Stockholm antika byggnader” för att få fram relevanta hantverkare. Därefter jämför du enkelt olika rörmokare i Stockholm utifrån budget och andra avgörande faktorer.

Vad säger lagen?

Det är Riksantikvarieämbetet och statens historiska museer som har det övergripande ansvaret för rätt tillämpning av lagen om minnesbyggnader. I lagen står det att ett byggnadsminne (byggnad, fastighet) ska omfattas av skyddsföreskrifter som förklarar vad som inte får ändras. Vidare står det att ägaren är den som har ansvar för att vårda byggnaden på rätt sätt.

FÖRFATTARE | molly Comments | Kommentarer inaktiverade för Specialiserade rörmokare i Stockholm DATUM | juli 18, 2023

Kategorier och taggar

lovebond-lite